Wat is Hubspot

Hubspot is een software voor bedrijven die ondersteuning biedt in het genereren en onderhouden van leads en klanten. Hubspot heeft meerdere belangrijke platformen, zoals Marketing, Sales en Services. Ook kun je in Hubspot een eigen website bouwen met Hubspot CMS. Ook biedt Hubspot ondersteuning in het realiseren van de Inbound Marketing strategie.

Meer weten over Inbound Marketing? Klik hier: https://bit.ly/2X8xr65